5.12. Metsän tarina

Suomi, 2012pollo_32.tif
S, 75 min
Ohjaaja: Ville Suhonen, Kim Saarniluoto
Käsikirjoittajat: Ville Suhonen
Pääosissa: kuukkeli, ilves, karhu, pöllö, hirvi, näätä
Genre: dokumentti
Esityskieli: suomi

http://www.imdb.com/title/tt2066922/

Metsän tarina on koko perheen elokuva ainutlaatuisesta suomalaisesta metsästä, sen värikkäästä ja monimuotoisesta elämästä. Elokuvan pääosissa ovat metsän lukuisat asukkaat: karhut ja hirvet, käärmeet ja pöllöt, muurahaiset, sammakot ja liito-oravat, muinaiset sielulinnut kuten kuukkeli, palokärki ja monet, monet muut.

Metsän tarinaa kuvattiin neljä vuotta, eikä elokuvassa ole käytetty kesyjä eläimiä tai houkuteltu villieläimiä ruoalla kuvattavaksi, eli voi vain kuvitella miltä on tuntunut kun pitkän odotuksen jälkeen on saanut filmille ilveksenpoikasia leikkimässä kalliolla. Metsän tarina on Suomen katsotuin dokumentti, eli tämä kannattaa nähdä vaikka toistekin!