21.3. Un Amor

Argentiina, 2011un_amor_juliste300px
K-16, 99 min
Ohjaaja: Paula Hernández
Käsikirjoittajat: Paula Hernández, Leonel D’Agostino, perustuen Sergio Bizzion novelliin
Pääosissa:  Elena Roger, Diego Peretti, Luis Ziembrowski
Genre: draama
Esityskieli: espanja

http://www.imdb.com/title/tt1886740/

Argentiinalainen Un Amor sitoo tunteiden virrat maan mutkikkaaseen historiaan, ja asettaa keskeisen kolmikon kaksi kertaa sen kaikkein suurimman mysteerin eteen. Koko elämän leimaava rakkaus ei kysy lupaa. Paula Hernandezin sulava ohjaus heittää nuoruudessaan 70-luvulla kuuman kesän jakaneen kolmikon takaisin yhteen nykyajassa. Ensiromanssi päätyy uudelleen puntariin, kun elettynä on karanneen rakkauden leimaama elämä. Pitäisikö meidän suhtautua vanhojen haavojen takia epäilen kaikkiin tunteisiin?

Hernandez kuljettaa kahta rinnakkaista kolmen näyttelijän ilotulitusta vaivattomasti. Tunteiden virta soljuu ja vyöryy vastustamattomasti.