20.12. R&A: Hjärtat (elokuvaan vapaa pääsy)

Ruotsi, 2018, 100 min
Ohjaaja: Fanni Metelius. Käsikirjoitus: Fanni Metelius
Pääosissa: Ahmed Berhan, Fanni Metelius, Leona Axelsen, Daniella Mir, Suzanne Reuter, Claes Hartelius
Lajityyppi: draama.
Esityskieli: ruotsi, englanti

Rakkauden kipinät ritisevät valokuvaaja Mikan ja musiikkituottaja Tesfayn välillä. Ulkonäöllisesti he ovat kuin taivas ja maa, mutta rakkaus ei katso ulkokuorta. Ulkopuolisen silmiin he ovat täydellinen pari. Seurusteltuaan ja vietettyään railakasta yhteiseloa hetken he päättävät muuttaa yhteen. Yhteiselo ei kuitenkaan suju ongelmitta ja petipuuhissa hommat eivät mene täysin yksi yhteen. Kuinka ilmaiset häpeäntunteet ja monimutkaiset sisäiset konfliktit toiselle?

Elokuvassa pohdiskellaan uuden sukupolven parisuhteiden kehitystä, seksuaalisuuden, läheisyyden sekä suurien odotusten tuomia haasteita. Elävä hiphop ja dance-musiiki säestää taivalta läpi elokuvan ajan.

Elokuvan tarjoaa Walhalla Ry kuukauden pohjoismaisena elokuvana. Näytös vain klo 17:30