24.5. Extra: Elämäni kesäkurpitsana

Kaikille avoin ekstranäytös! Normaalista ohjelmistosta poiketen vain yksi näytös Kino Kuvakukossa klo 19.

Parhaan animaatioelokuvan Oscar-ehdokas ELÄMÄNI KESÄKURPITSANA kertoo 9-vuotiaasta pojasta, jonka lempinimi on Kesäkurpitsa. Kesäkurpitsan lapsuus ei ole ollut sieltä helpoimmasta päästä, mutta jouduttuaan orpokotiin hän huomaa, että elämällä voi sittenkin olla takataskussaan yllätys.

Hän saa kokea, millaista on löytää ympärilleen lauma todellisia ystäviä, oppia luottamaan, rakastua – ja ehkä jopa olla onnellinen.

Festivaalivoittoja kahminut Oscar- ja Golden Globe -ehdokas sekä kaksinkertainen César-voittaja on optimismia huokuva elokuvahelmi, joka korostaa monenlaisten perheiden merkitystä ja muistuttaa maailman olevan sittenkin aika ihmeellinen paikka. ELÄMÄNI KESÄKURPITSANA menee suoraan sydämeen.
Elokuvakuvaus: Finnkino (https://www.finnkino.fi/Event/302305)

Yksi vastaus artikkeliin ”24.5. Extra: Elämäni kesäkurpitsana

  1. Päivitysilmoitus: Kevätkausi 2018 | Hyvät Kuvat