9.2. Captain Fantastic

Yhdysvallat 2016
K-12, 118 min 
Ohjaus: Matt Ross
Käsikirjoitus: Matt Ross
Pääosissa: Viggo Mortensen, George MacKay, Samantha Isler
Lajityyppi: draama, komedia
Esityskieli: englanti

http://www.imdb.com/title/tt3553976/

Ben Cash (Viggo Mortensen) asuu perheensä kanssa Yhdysvaltojen luoteisrannikon metsässä eristyksissä muusta yhteiskunnasta. Perhe elää yksinkertaista, onnellista elämää luonnon keskellä kasvattaen ja metsästäen itse ravintonsa. Lapset opiskelevat muun muassa filosofiaa, politiikkaa sekä historiaa ja vanhemmat kasvattavat heitä uskomiensa oppien mukaisesti. Traaginen käänne pakottaa perheen palaamaan sivistyksen pariin ja keskelle uusia hämmentäviä tilanteita.

Captain Fantastic on sympaattinen ja mielenkiintoinen tarina perheestä ja sen yhteisestä matkasta tässä maailmassa. Elokuva koskettaa, naurattaa ja herättää ajattelemaan. Elokuva palkittiin muun muassa Cannesin elokuvafestivaaleilla ohjauksestaan ja se on myös ollut ehdolla useisiin alan palkintoihin.

Yksi vastaus artikkeliin ”9.2. Captain Fantastic

  1. Päivitysilmoitus: Kevätkausi 2017 | Hyvät Kuvat – Elokuvakerho