16.2. Julieta

Espanja 2016
K-12, 99 min 
Ohjaus: Pedro Almadovar
Käsikirjoitus: Pedro Almadovar
Pääosissa: Emma Suarez, Adriana Ugarte, Daniel Grao
Lajityyppi: draama, romanttinen
Esityskieli: espanja

http://www.imdb.com/title/tt4326444/

Almadovarin uusi elokuva kertoo särkyneistä sydämistä. Julieta asuu Madridissa Antia-tyttärensä kanssa. He molemmat surevat Xoanin, Julietan puolison ja Antian isän, kuolemaa. Suru ei kuitenkaan yhdistä heitä, vaan päinvastoin ajaa heitä erilleen. Täytettyään kahdeksantoista vuotta, Antia hylkää äitinsä sanomatta sanaakaan. Tästä alkaa Julietan kamppailu epätietoisuutta vastaan, jonka myötä hän huomaa kuinka vähän hän loppujen lopuksi tytärtään tunsi. Elokuva pohjautuu Alice Munron novelleihin.

Yksi vastaus artikkeliin ”16.2. Julieta

  1. Päivitysilmoitus: Kevätkausi 2017 | Hyvät Kuvat