15.9. Brooklyn

brooklyn_juliste
K12, 112 min
Ohjaus: John Crowley
Käsikirjoitus: Nick Hornby (sovitus), Colm Tóibín (romaani)
Pääosissa: Saoirse Ronan, Emory Cohen, Domhnall Gleeson, Jim Broadbent, Julie Walters
Genre: Draama, romantiikka
Esityskieli: Englanti

http://www.imdb.com/title/tt2381111/?ref_=nv_sr_2

Brooklyn on kaunis kertomus nuoresta irlantilaisesta naisesta Eilis Laceystä (Saoirse Ronan), joka päätyy maahanmuuttajaksi Brooklyniin Yhdysvaltoihin. Vieraassa paikassa koti-ikävää potevan Eilisin elämä muuttuu nopeasti romanssin myötä. Pian Eilis on kuitenkin valintojen edessä, kun menneisyys löytää hänet jälleen. Brooklyn kertoo koskettavasti rakkaudesta, naisten itsenäistymisestä ja vaikeista valinnoista. Colm Tóibínin palkittuun romaaniin perustuva elokuva sijoittuu 1950-luvulle ja kuvaa aikaa hienosti. Elokuva oli kolmen Oscarin ehdokas ja se on voittanut lukuisia muita alan palkintoja.

Yksi vastaus artikkeliin ”15.9. Brooklyn

  1. Päivitysilmoitus: Syyskausi 2016 | Hyvät Kuvat – Elokuvakerho